Sådan bruges apparatet

Elmedistraal V er udviklet til hjemmebrug. Apparatet må alene anvendes på musklerne i arme og ben. Her samles blodkar og nervebaner hvorved der opnås den bedste virkning.

 

Apparatets linser og elektroder skal sidde på arm- eller benmuskler i 30 minutter. Brugen af Elmedistraal har den største effekt først på dagen. Den bedste effekt opnås ved brug to gange dagligt i fem dage, pause i to dage o.s.v. i en måned.

Har der kun været ringe effekt anbefales det at fortsætte. Virkningsgraden er meget individuel, og på nogle mennesker har metoden ingen effekt. Erfaringerne viser dog tilfredsstillende resultat for ca. 60-80 % af brugerne.

 

Linserne og elektroderne skal side i en vis rækkefølge for at behandlingen skal virke. Sættes de i en forkert rækkefølge så kommer man ikke til skade, men så hjælper behandlingen ikke. Ved leje eller ved salg medfølger altid en betjeningsvejledning samt en instruktion om hvor man skal sætte linserne og elektroderne ved forskellige problemer man  måtte have. I de fleste tilfælde kommer der en konsulent hjem til dig og viser hvordan placeringen af linser og elektroder skal side.

 

Man starter med behandling om morgenen, for da har kroppen ligget i hvile hele natten og så skal man have gang i blodcirkulationen. Den behandling har man gavn af 4 - 6 timer, så kan man tage en behandling senere på eftermiddagen eller om aftenen og det gør man 5 dage i træk. Her efter holder man en pause på to dage inden man starter på 5 dages behandling igen. Pauserne er til for at kroppen skal reagere således at den begynder at arbejde efter de principper som apparatet vil have. Det vil sige at kroppen begynder med at helbrede sig selv. Det er således ikke apparatet der helbreder. Apparatet er kun et hjælpemiddel til at få gang i helbredelsesprocessen. Det samme som medicin også er et hjælpemiddel til at blive rask, blot med den forskel at der er bivirkninger ved medicin, men det er der ikke ved elmedistrål - behandlingerne.  Hver behandling varer ½ time. Hvorfor er det ½  time og ikke 1 time eller l½ time?

 

Der var to englændere, fysiologerne Hodgkin og Huxley fik nobelprisen i begyndelsen af 1950èrne for opdagelsen af at cellekanalerne lukker efter ½ time, så er cellerne mættede. Cellerne er negative på indersiden og positivt ladede på ydersiden. Cellekanalerne er der hvor næringsstofferne går ind i elektrolytterne og det er dem der fører næringsstofferne rundt i kroppen.

Man skal have tålmodighed, fordi vi skal have sygdomsforløbet til at stoppe og så kommer helbredelsesprocessen og når man kan mærke at det begynder at hjælpe så bliver man også positivt stemt over for behandlingerne og som det siges at krop og sjæl arbejder sammen, så vil det påvirke helbredelsesprocessen.

 

Efter 5 ugers behandling er man færdigbehandlet og har således gennemgået en kur, lige som man får en kur med medicin. Man er således ikke færdigbehandlet før man har taget minimum en måneds behandling. Vil man beholde apparatet for at vedligeholde helbredet, så kan man nøjes med at tage behandlinger et par gange om ugen eller efter behov.

Der er en helbredelsesprocent på mellem 60 - 80 %. På grund af vores gener er vi forskellig modtagelig for behandlingerne, nogle patienter kan mærke noget med det samme og for andre kommer det først senere.

 

Normalt er en måneds behandling nok (20 stk behandlinger) før man ved om det har hjulpet på ens problem. Hvis der ikke er nogen reaktion efter en måned vil jeg anbefaler 1-2 uger længere tids behandling og det koster ikke ekstra. At behandlingerne ikke har hjulpet kan også skyldes at man er påvirket af andre latente sygdomme eller det slet ikke er kredsløbs-problemer man har, eller at man ikke er disponeret for den slags behandlinger, hvilket er bestemt af vores gener.

 

   ”Erfaringerne viser tilfredsstillende resultat 
for ca. 60-80 % af brugerne.”

Copyright © 2015 Elmedistraal A/S · Jammerbugtvej 1, Lønstrup · 9800 Hjørring · Danmark Mob. +45 28 92 84 04