Elmedistrål Metoden

Elmedistrål - apparatet virker ved hjælp af pulserende elektriske impulser kombineret med et lavfrekvent magnetfelt. Disse to påvirkninger øger ion - vandringen i blodets molekyler hvilket tilfører blodcellerne energi og forstærker blodgennemstrømningen. Samtidig har det en udrensende virkning på blodkarrene som øger gennemblødningen i arme og ben og aflaster hjertet dvs. det sænker blodtrykket hvis det er for højt samt forhindrer blodpropper (tromboser).

 

Elmedistrål - metoden gengiver blodårerne deres oprindelige elasticitet og fleksibilitet

og har dermed en blivende effekt på blodcirkulationen.

 

Man tager behandlinger to gange daglig. Den om morgenen er vigtigst i det kroppen har ligget i hvile hele natten og så skal man have gang i blodcirkulationen fra morgenstunden og det er før morgenkaffen, cigaretterne eller medicinen m.m. alt som ender på - in trækker årerne sammen. Men når du først har fået behandlingen, kan du godt drikke din kaffe og tage din medicin. Drik rigelig med væske. Herefter kan man tage behandling senere på dagen eller når man har tid. Man tager behandling 5 dage i træk, herefter holder man to dages pause inden man tager 5 dages behandling igen.

 

Efter en måneds behandling eller efter 20 behandlinger ved man om behandlingerne har hjulpet. Men undervejs skulle man gerne mærke forbedringer. Nogle patienter føler en hurtigere helbredelse end andre fordi behandlingerne påvirkes af vores gener også kaldet "livets molekyle".

 

Ønsker man efter lejemålet at beholde apparatet behøver man kun at tage et par behandlinger om ugen eller efter behov. Man kan jo mærke om man trænger til en behandling.

 

Der er ingen kendte skadelige bivirkninger ved metoden. Metoden er smertefri og bekvem. Nogle føler en svag kriblen i årerne og det er fordi patienten kan mærke at årene udvides og nogle kan også mærke varme i hænder og fødder og det kommer af at der er mere fart på blodomløbet. Der er jo en gammel fysisk lov der siger at masse gange hastighed giver energi og varme og det er det der sker i dette tilfælde.

 

Apparatet må dog ikke anvendes på personer med pacemaker, dialysepatienter, gravide eller har haft en blodprop inden for de sidste½ år. Angina pectoris er ikke nogen hindring for brug af metoden.

 

Efter brug af apparatet minimum 20 gange, kan man bl.a. forvente:

• Bedre puls i benene og armene

• Større ankellarmtryk

• Øgning af blodets cirkulationshastighed

• Øget ilttilførsel til muskulaturen

 

Vigtigt under og efter brug af apparatet:

• Drik rigeligt med vand

• Begræns kaffe og the indtagningen

• Begræns alkohol og tobak indtagning

• Motioner dagligt gå en tur i henhold til egen formåen.

 

Kurt Rosengart, adm.dir for Elmedistrål A/S

 

 

Copyright © 2015 Elmedistraal A/S · Jammerbugtvej 1, Lønstrup · 9800 Hjørring · Danmark Mob. +45 28 92 84 04