Priser

Du kan få en konsulent hjem til dig og som giver dig en behandling og hun/han viser hvordan du bruger apparatet og de fortæller dig hvad der sker under behandlingen. Hun/han kan også se om du er modtagelig for den slags behandling. Hvis du mærker at det ”kribler” i årene er det fordi du kan mærke at dine årer udvider sig og mærker du varme så er det fordi der er mere fart på blodomløbet. Der er en fysisk lov som siger: Masse gange hastighed giver energi og varme.

 

Konsulenten skal også se hvad hun/han skal behandle dig for så  du får den mest effektive behandling. Du kan her efter leje apparatet med forkøbsret og det koster kr. 2.500,-. for 5 uger.

Beløbet skal betales kontant eller overføres til en konto som står på kontrakten.

 

Ønsker du at købe apparatet kontantkoster det kr. 12.500,- inkl. moms og kr. 10.000,- inkl. moms for en Demomodel der har været på en af vores Helsemesser eller har været meget lidt brugt.

 

Hvis du ønsker at købe apparatet efter lejeperiodens udløb behøver du ikke at betale resterende kontant, men kun betale et beløb på kr. 500,- eller kr. 1.000,- hvad din økonomi ellers tillader og restgælden er rentefri.  den eneste omkostning der kommer på er et administrationsgebyr til vores revisor på kr. 500,- for at administrere indbetalingerne.

 

Lejeperioden kan også forlænges med yderligere 5 uger til en pris af kr. 2.500,-. Dette beløb vil også blive fratrukket ved køb.


Den eneste omkostning der kommer på er et administrationsgebyr på kr. 500,- til vores revisor for at administrere indbetalingerne.


Hvis du ønsker besøg skal du skrive til min mailadresse:

kurtrosengart@hotmail.com eller ringe til tlf.nr. +45 28928404

så giver jeg konsulenten dit telefonnummer så kan i aftale tid for et besøg når det passer jer begge to. Så venligst opgive dit navn, adresse og telefonnr.

Copyright © 2015 Elmedistraal A/S · Lønstrupvej 125, Lønstrup · 9800 Hjørring · Danmark Mob. +45 28 92 84 04