Produkt

Elmedistraal-apparatet virker ved hjælp af pulserende elektriske impulser kombineret med et lavfrekvent magnetfelt. Disse to påvirkninger øger ion-vandringen i blodets molekyler hvilket tilfører blodcellerne energi og øger blodgennemstrømningen. Samtidig har det en rensende virkning på blodkarrene som øger gennemblødningen i arme og ben og aflaster hjertet ved at det normalt sænker blodtrykket, hvis det er for højt.

Elmedistraal-metoden gengiver blodårerne deres oprindelige elasticitet og fleksibilitet og har dermed en blivende effekt på blodcirkulationen. Nogle brugere kan derfor afslutte brugen af apparatet efter 20 behandlinger, mens andre holder den ved lige med mellemrum. Metoden er smertefri og uden bivirkninger.

Apparatet må dog ikke anvendes af gravide, patienter med pace maker før 2005, dialysepatienter eller patienter der inden for de seneste seks måneder har haft en blodprop, samt børn under 12 år. Angina pectoris er ikke nogen hindring ved brugen af apparatet.
Har man fået indopereret søm eller skruer, er det ingen hindring for at tage behandlinger. (Metal der implanteres er ikke magnetisk)

 

Patenteret i Danmark, Sverige, Europa og USAApparatet er CE-mærket etter følgende Demco nr. 93767, CCA DK 626, Telecom TD-L312-3.44.

Ernst Chr. Hansen

Overlæge Dr. Med.

Specialist i reumatologi

Copyright © 2015 Elmedistraal A/S · Jammerbugtvej 1, Lønstrup · 9800 Hjørring · Danmark Mob. +45 28 92 84 04