Referencer

Jørn Justs blev behandlet med Elmedistraal

Jørn Just har mangeårig svær blodtryksforhøjelse, som efterhånden er under kontrol på 4 stofs behandling. Som forsøg på Jørn Justs foranledning seponeredes præparatet fysiotens, hvorefter blodtrykket steg fra 150/80 til 190/80.

 

Efter start på Elmedistraal så vi et blodtryksfald til 155/95, vi forsøgte derefter at seponere præparatet carduran med blodtryksstigning til 195/105 til følge. Denne stigning kunne ikke neutraliseres med Elmedistraal, hvorefter vi måtte genoptage carduran behandlingen. Dette lille forsøg synes således at vise at Elmedistraal hos Jørn Just har haft en vis blodtrykssænkende effekt.

Jørgen Schierup, alm.praktiserende læge i Vrensted.Hurra nu kan jeg sove

Hej jeg hedder Eva Nielsen, Gistrup. Jeg er en kvinde på 48 år, jeg har gennem de sidste 20 år haft hovedpine hver dag, når jeg stod op. De sidste 10 år har jeg desuden også døjet med at det trak / uro i mine ben - derfor har jeg mange nætter har tit siddet oppe til langt ud på natten, da jeg ikke kunne finde ro i min seng, pga. smerter.

 

Jeg kunne mærke en bedring, allerede efter første gang jeg prøvede Elmedistraal apparatet. Efter at jeg har brugt Elmedistraal V. 20 gange, holder jeg det nu vedlige ved at bruge apparatet 1 - 2 gange om ugen.

 

Resultat: Jeg kan igen sove om natten, jeg har ikke hovedpine mere, og jeg har fået meget mere energi, og mine daglige smerter er væk. Bedst af alt jeg har ingen bivirkninger.Ingrid Berthelsen i Herning skriver d. 7/8 2014 følgende:

En hilsen og tak for mig da jeg er meget glad for den gode Elmedistraal maskine. Min krop er fyldt med slidgigt og jeg har brugt stærke piller for at holde smerterne væk, men da jeg begyndte med maskinen, og havde brugt den i 3 måneder, kunne jeg undvære pillerne og har ikke brugt dem siden.

 

Elmedistraal A/S udlejer og sælger to typer apparater: Elmedistraal V til hjemmebrug og Elmedistraal 1000 som for det meste sælges til klinikker. Klinikkerne køber mange gange også et hjemmebrugsapparat som de lejer ud, hvis f.eks. Patienten bor for langt væk fra klinikken.

 

Der er ca. 30 klinikker i Danmark, som kaldes Acetra og så er der ca. 32 i Sverige, og ca. 60 i Norge hvor de hedder Elmedistål klinikken.

 

Copyright © 2015 Elmedistraal A/S · Jammerbugtvej 1, Lønstrup · 9800 Hjørring · Danmark Mob. +45 28 92 84 04